Search Site

Kerstpaketten

Onze originele Kerstpakketten laten uw medewerkers merken dat ze speciaal zijn.

Aan het begin van de 19e eeuw is de traditie geboren om het personeel met Kerstmis iets extra’s te geven. Dit was bedoeld als blijk van waardering voor hun werk en inzet. Deze eerste 'Kerstpakketten' bestonden vooral uit levensmiddelen. De meeste werkgevers hebben deze traditie ook in de 21e eeuw voortgezet.

Medewerkers worden verwend met een royaal kerstpakket, vaak gevuld met luxe geschenken en smaakvolle lekkernijen.

 

Originele Kerstpakketten

Wilt u uw medewerkers en relaties verrassen met een origineel kerstpakket? Wij verzorgen dat met toewijding! Niemand ontvangt graag een 'dertien in een dozijn-kerstpakket'! Juist met een origineel kerstpakket laat u uw medewerkers en relaties merken dat ze speciaal zijn. 

 

Kerstpakketten in diverse thema’s

Elk bedrijf is anders! Daarom heeft Arnold Verwiel verschillende Kerstpakketten in diverse thema’s. Denk aan bijvoorbeeld een luxueus of exotisch wijnpakket, een heerlijk vispakket of een kerstpakket met een Italiaans tintje. Maar ook zijn er Kerstpakketten speciaal voor mannen en voor vrouwen. Wat u ook wenst, wij creëren het graag voor u. Compleet op maat.


Persoonlijk advies. Dat is onze kracht.

Als u gevestigd bent in de omgeving van Waalwijk of elders in Brabant, dan zit u voor uw Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken bij Arnold Verwiel helemaal goed. Wij staan bekend om ons eerlijke en persoonlijke advies. En als u dat wenst nemen we het gehele selectieproces voor u uit handen.

 

Arnold Verwiel doet u graag aanbevelingen bij het samenstellen van uw Kerstpakketten. Kom voor inspiratie gerust kijken in onze showroom, want daarin tonen wij een uitgebreid assortiment geschenken en Kerstpakketten. U kunt ook telefonisch contact opnemen met één van onze kerstpakket-adviseurs. 

Back to top