Search Site

HET OUDSTE BEDRIJF IN DE RELATIEGESCHENKENBRANCHE

VERWIELS VERRASSENDE VERLEDEN

Het zal u niet verbazen dat Arnold Verwiel b.v. een verrassend verleden heeft. Hoewel onze wortels in de schoen- en lederindustrie liggen, gooiden wij het roer verrassend om in 1933. Midden in de Grote Crisis stortte Arnold, de naamgever van ons bedrijf, zich op relatiegeschenken. Ongemerkt legde hij toen het fundament voor het oudste nog bestaande bedrijf in de relatiegeschenkenbranche.

 

Verrassende verzekeringsmappen

In het begin waren we vooral bedreven in het bedenken van relatieartikelen van leder. We introduceerden verrassend veelzijdige verzekeringsmappen. Al snel kwamen er andere artikelen bij. Pennen, paraplu’s, tassen. Vanaf het begin was er veel aandacht voor kwaliteit en toepasbaar nut.

 

Verrassend probleemoplossend

Al sinds 1933 kenmerkt Arnold Verwiel b.v. zich door een persoonlijke aanpak, een grote snelheid van handelen, korte lijnen, een – volgens onze relaties – verrassend en verfrissend probleemoplossend vermogen en – wederom volgens onze relaties – een klantvriendelijke instelling.

 

Trouw klantenbestand

Onze relaties doen graag zaken met ons. En wij doen uiteraard graag zaken met hen. Omdat wij niet geloven in snel succes, kunnen wij bogen op een extreem trouw klantenbestand. Het komt vaak voor dat onze relaties tientallen jaren bij ons over de vloer komen. Daar zijn wij uiteraard heel blij mee! Maar dat zal voor u geen verrassing zijn.

 

VERWIEL. VERRAST.

Back to top