Search Site

PERSOONLIJKE BENADERING EN ADVIES OP MAAT

LAAT U VERRASSEN DOOR VERWIEL

Verrassen. Dat doen de medewerkers van Arnold Verwiel b.v. graag. Wij laten u met veel plezier zien wat wij in huis hebben. Onze collega’s noemen het relatiegeschenken, eindejaarscadeaus, fulfillment, loyaliteitsprogramma’s, premiums, promotionele artikelen en weggevertjes. Wij hebben het liever over communicatief cement. Je hebt deze ‘bouwlijm’ nodig om een relatie te verstevigen en verder uit te bouwen.

 

Koffie, koekje, broodje, praatje

Elke dag zijn wij creatief in de weer om een passend antwoord te bedenken op de vragen, wensen en verlangens van ónze relaties. Hierbij gaan wij uit van een persoonlijke benadering en maatwerk. Onze werkwijze is ‘anders’. U mag het verrassend noemen: koffie, koekje, soms een broodje en altijd een praatje. Voor je het weet ontstaat dan een situatie waarin het goed en prettig zakendoen is. Wij – Erik, Jos en Miriam – geloven niet in snel succes. Liever bouwen wij aan een goede, gezonde en gedegen relatie. Dat doet u toch ook?

Verrassen zit in ons bloed
Natuurlijk denken wij met u mee. Vanzelfsprekend komen wij met creatieve en vernieuwende ideeën en plannen. Uiteraard zijn uw wensen en budget leidend. We kunnen u vertellen hoe veelzijdig en origineel ons assortiment is. Dat doen we bewust niet. Want verrassen zit in ons bloed. Dus neem contact met ons op – veel beter nog: kom langs – en laat u verrassen!

 

VERRASSEND STERKE PUNTEN

Onze sterke punten:

  1. Ze zeggen dat wij (klant)vriendelijk zijn.
  2. Ze zeggen dat wij anders dan anderen zijn.
  3. Ze zeggen dat wij een antwoord op (bijna) elke vraag hebben.
  4. Ze zeggen dat wij maatwerk leveren.
  5. Ze zeggen dat wij snel zijn.
  6. Ze zeggen dat wij blijven verrassen.

Kom langs en ervaar zelf

Ze zeggen…zo veel: kom maar eens langs, dan kunt u het zelf ervaren. Dat is nog veel belangrijker! Dat onze manier van werken succes oplevert, kunnen onze relaties u vertellen. Door hun vertrouwen in ons, zorgden zij er voor dat Arnold Verwiel b.v. één van de langst bestaande bedrijven in onze branche is.

 

Wat vindt u van ons?

O ja, graag horen wij van u wat u van ons vindt. Verras ons met uw reacties: info@arnoldverwiel.nl. Leuk!

 

VERWIEL. VERRAST.

 

Back to top