Search Site

HET OUDSTE BEDRIJF IN DE RELATIEGESCHENKENBRANCHE

Arnold Verwiel – Sinds 1933

Ons bedrijf vindt zijn oorsprong in de lederwaren. Grondlegger ‘Opa Arnold’ was werkzaam in de lederwarenindustrie die alom vertegenwoordigd was in 'de Langstraat', met Waalwijk als kloppend hart. Vanuit die positie startte hij in 1933 een eenmanszaak. Kwaliteitsproducten zoals portemonnees, tassen en portefeuilles vonden hun weg naar tevreden klanten. Het in eigen huis vervaardigen van relatiegeschenken in leer was de volgende stap. Een robuuste houten kast in onze vergaderruimte omvat een aantal karakteristieke artikelen uit meer dan acht decennia Arnold Verwiel Promotionele Producten. Het portret van de naamgever ‘waakt’ onder meer over een kasboek waarin correspondentie met opdrachtgevers is opgenomen. Het omvat tal van tastbare sporen uit de rijke geschiedenis van Arnold Verwiel en toont vele 'voorname' opdrachtgevers.

Opvallend zijn onder meer de religieuze artikelen. Ze zijn illustratief voor het brede speelveld waarop Arnold Verwiel al vele jaren actief is. Nog steeds bouwen we met veel enthousiasme door op het fundament dat in 1933 is gelegd. Ook onder leiding van Paul Verwiel (3e generatie), is vernieuwing nog steeds een van onze speerpunten. Dat we het oudste nog actieve Nederlandse bedrijf in de relatiegeschenkenbranche zijn, danken we aan onze werkwijze en ons niveau van dienstverlening.

Verrassend Verwiel

PERSOONLIJKE BENADERING EN ADVIES OP MAAT

Dé kracht van Arnold Verwiel..!

Onze persoonlijke benadering en ècht maatwerk-advies, dat is dé kracht van Arnold Verwiel. Dat we graag met u meedenken is illustratief voor onze dienstverlening. Decennia aan ervaring hebben ons geleerd dat zakendoen altijd mensenwerk is en vraagt om inlevingsvermogen. Personaliseren is onlosmakelijk verbonden aan onze werkwijze. En voortdurend vernieuwend denken is een andere kenmerk van onze aanpak. Niets is zo veranderlijk als de menselijke interesse. Met een veelzijdig en origineel assortiment speelt Arnold Verwiel daar haarfijn op in.

Wij leveren maatwerk, in elk segment en op alle niveaus. Met onze creativiteit laten we in samenspraak met u ideeën tot leven komen. Onze uitgebreide productenpakket sluit aan op ieder budget. En de wereld van relatiegeschenken & merchandising heeft voor ons totaal geen geheimen. Het vraagt wel om anticipatie op mogelijkheden in een vroeg stadium. U origineel en kwalitatief verrassen is onze tweede natuur.

Kortom, Verwiel blijft u verrassen.

Arnold Verwiel

Arnold Verwiel
St. Jansplein 4
5141 GR Waalwijk
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0)416 33 59 71
Website: www.arnoldverwiel.nl
E-Mail: infonospamplease@nospampleasearnoldverwiel.nl

KvK nummer: 17243202

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: +31 (0)416 33 59 71 of stuur ons een email naar infonospamplease@nospampleasearnoldverwiel.nl. Ook kunt u via ons contact formulier helemaal rechtsonderaan de website een bericht toezenden.

Back to top