Search Site

HET V-TEAM

Maak kennis met de verrassend veelzijdige talenten van het V-team.

 

ERIK VERRAST
Erik Kleijsen is de teamcaptain van het V-team. Maar hij luistert ook als je hem aanspreekt als algemeen directeur. Erik is een kei in inkoop en financiën. Natuurlijk staat hij ook zijn mannetje als het gaat om het ontzorgen van relaties. Een verrassend feit aan Erik is dat hij in het weekend graag aanrommelt op de markt.

MIRIAM VERRAST

Miriam Muijs is de stille kracht op de achtergrond. Zij is een echte teamspeler, die met haar relativerende humor de jongens in het gareel houdt en hen op allerlei manieren probeert te ontzorgen en helpen. Een verrassend feit aan Miriam is dat zij graag de verkleeddoos van zolder haalt.

PAUL VERRAST
Paul Verwiel kun je met recht een vliegende keep noemen. Een wervelwind die niet kan stilzitten. Een mensenmens die met passie en enthousiasme zijn relaties helpt. O ja, op zijn kaartje staat dat hij commercieel directeur is. Verrassend? Nee toch! Evenmin verrassend: Paul is de kleinzoon van de oprichter van ons bedrijf. Een verrassend feit aan Paul is dat hij graag rozen plukt in Kenia.

MAIKEL VERRAST

Maikel van den Heuvel is de benjamin van het V-team. Kenmerkend aan deze accountmanager zijn z'n jeugdige enthousiasme, zijn charme (twee verschillende kleuren ogen, echt waar!) en zijn snelheid van schakelen en handelen. Een verrassend feit aan Maikel is dat hij zichzelf de beste meisjesvoetbalcoach van Nederland noemt.

JOS VERRAST

Jos de Kloe is de man van de backoffice. Hij is het centrale punt binnen ons bedrijf als het gaat om het verwerken en plannen van orders. Als hij een vrij moment heeft, dan is Jos ook actief als een soort van vormgever. Met kinderlijke eenvoud plaatst hij overal logo’s op. Een verrassend feit aan Jos is dat hij regelmatig over de grens gaat.


VERWIEL. VERRAST.

 

Back to top